Rüyada ayak bileğini kesmek

Rüyada ayak bileğini kesmek tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak bileğini kesmek gördüyseniz:

  • Duygusal etkiler altında olacaksınız; Fazlasıyla sıkılabilirsiniz Bazı ilişkilerinizde fırsat kaçırmış veya kaçırmak üzere olabilirsiniz.

Rüyada ayak bileğini kesmek karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine işaret eder.

Rüyada birinin bileğini kesmek atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına inanılır.

Rüyada kendi bileğini kesmek dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, yaşamdan istediklerini alacağına inanılır.

Rüyada bıçakla bileğini kesmek başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına delalettir.

Rüyada sol bileğini kesmek karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Rüyada başkasının bileğini kesmek hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına rivayet eder.

Rüyada bileği kesmek bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine delalet eder.

Rüyada bileğini kesmek kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments