Rüyada başkasının parmağının kanadığını görmek

Rüyada başkasının parmağının kanadığını görmek kırılan kalplerin tamir edileceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, heveslendiği işlerden allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının parmağının kanadığını gördüyseniz:

  • Karmaşık değil, basit çözümler daha fazla işinize yarayabilir.

Rüyada parmağının kesildiğini ve kanadığını görmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına işaret eder.

Rüyada işaret parmağının kanadığını görmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmağını kanatmak büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayak parmağının kanadığını görmek iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzük parmağının kanadığını görmek amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra allah’ın izni ile şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmağının kanadığını görmek zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, mal ve mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak baş parmağının kanadığını görmek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada parmağın kanadığını görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments