Rüyada odayı su bastığını görmek

Rüyada odayı su bastığını görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, gam ve kasavetin de uçup gideceğine, geçmişini arkada bırakacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada odayı su bastığını gördüyseniz:

  • Biraz vurdumduymaz olmaya gayret ederseniz dengenizi daha iyi koruyabilirsiniz.

Rüyada odayı su bastığını görmek yolunda huzurla devam edeceğine, planların sarkacağına inanılır.

Rüyada odanın su bastığını görmek elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının evini su bastığını görmek çirkin iftiralara uğrayacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada evi temiz su bastığını görmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada evini su bastığını görmek tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada evini temiz su bastığını görmek kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada mutfağı su bastığını görmek bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sevinçli ve güzel bir haber almaya işaret etmektedir.

Rüyada bir evi su bastığını görmek birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments