Rüyada evi temiz su bastığını görmek

Rüyada evi temiz su bastığını görmek kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine delalet eder.

Rüyada evi temiz su bastığını gördüyseniz:

  • Gitmeniz gereken yerlere ulaşabilmek için gerekenden biraz daha erken yola çıkmanızda fayda var.

Rüyada evi temiz su bastığını görmek eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine işarettir.

Rüyada evini temiz su bastığını görmek yoksul için zenginliğe, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına işaret eder.

Rüyada eve su bastığını görmek işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada bir evi su bastığını görmek büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada evi su bastığını görmek haneye bereket geleceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine tabir olunur.

Rüyada su bastığını görmek sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına rivayet eder.

Rüyada bir yerin su bastığını görmek çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, patron koltuğuna geçeceğine işarettir.

Rüyada etrafı su bastığını görmek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments