Rüyada bir evi su bastığını görmek

Rüyada bir evi su bastığını görmek aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, çevresindekilerle arasının açılacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, uzun yıllar boyunca konuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir evi su bastığını gördüyseniz:

  • Şiddetli bir geçimsizlik, büyük bir kavga ya da benzeri bir şey meydana gelebilir.

Rüyada bir evi su bastığını görmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eve su bastığını görmek duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine işarettir.

Rüyada evi su bastığını görmek ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada evi temiz su bastığını görmek büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada işyerini su bastığını görmek iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine delalet eder.

Rüyada her yerin su bastığını görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine işarettir.

Rüyada her yeri su bastığını görmek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, geniş rızık elde edeceğine yorulur.

Rüyada bahçeyi su bastığını görmek hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments