Rüyada odanın su bastığını görmek

Rüyada odanın su bastığını görmek imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, bol muhabbette kalacağına, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, yeni projelere atılacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada odanın su bastığını gördüyseniz:

  • Asabi gerilimleriniz sonucu, ailenizden birisiyle ağız münakaşasına girebilirsiniz.

Rüyada odanın su bastığını görmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine inanılır.

Rüyada odayı su bastığını görmek mutlu ve sağlıklı olacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının evini su bastığını görmek sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, kısmetli bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada suya bastığını görmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin içini su bastığını görmek kişinin eski aşkına geri döneceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada eve su bastığını görmek onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada şehri su bastığını görmek düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, yeni projeler için kaynak elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada su bastığını görmek araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments