Rüyada mutfağı su bastığını görmek

Rüyada mutfağı su bastığını görmek mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına yorulur.

Rüyada mutfağı su bastığını gördüyseniz:

  • Sebepsi yere sinirlenmeniz, herşeye kızmanız mümkündür.

Rüyada mutfağı su bastığını görmek artık hayatının bir düzene gireceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının evini su bastığını görmek sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada her yeri su bastığını görmek can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, hayırlı haberler getireceğine işaret eder.

Rüyada odayı su bastığını görmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada suya bastığını görmek kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının evini su bastığını görmek şansının kötüye gideceğine, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına yorulur.

Rüyada etrafı su bastığını görmek yapılan işte ustalaşılacağına, onların mutlu haberlerini alacağına işaret etmektedir.

Rüyada işyerini su bastığını görmek rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments