Rüyada mermer merdivenden çıkmak

Rüyada mermer merdivenden çıkmak sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada mermer merdivenden çıkmak gördüyseniz:

  • Ya da eğitmeniniz veya babanız olabilir.

Rüyada mermer merdivenden çıkmak konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine delalet eder.

Rüyada mermer merdiven çıkmak parasal ve ruhsal sorunların artacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada mermer merdiven silmek çok büyük bir çalışma yapılacağına, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada mermer merdiven yıkamak kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada mermer merdiven görmek çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına işarettir.

Rüyada mermerden merdiven görmek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz mermer merdiven görmek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine inanılır.

Rüyada mermer merdivenden inmek uğranılan zararın telafi edileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments