Rüyada beyaz mermer merdiven görmek

Rüyada beyaz mermer merdiven görmek karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına, geçim derdine gireceğine, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz mermer merdiven gördüyseniz:

  • Sizden farklı kültürlerden gelen kişilerle arkadaşlık kurabilirsiniz.

Rüyada beyaz mermer merdiven görmek hayattan daha zevk alacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine işarettir.

Rüyada mermer merdiven silmek neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mermer merdiven görmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, başarılarının katlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mermer merdivenden inmek endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, büyük miktarda kazanç sağlayacağına yorulur.

Rüyada mermer merdiven yıkamak iyiye ve güzel olana ulaşacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine delalettir.

Rüyada mermer merdivenden çıkmak kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada mermerden merdiven görmek ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada mermer merdiven çıkmak hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments