Rüyada mermerden merdiven görmek

Rüyada mermerden merdiven görmek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, daha lüks bir hayat yaşayacağına, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, güzel günler görüleceğine, hayat daha olumlu bakılacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, rahatının ve huzurunun bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mermerden merdiven gördüyseniz:

  • Maddi, işle ya da sosyal hayatınızla ilgili belli konular dönüşüme uğrayabilir ya da siz dönüştürme çabasında olabilirsiniz.

Rüyada mermer merdivenden çıkmak eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mermer merdiven silmek daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mermerden merdiven görmek üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, önünde güzel ve başarılı günler olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mermer merdiven yıkamak atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada mermer merdivenden inmek kazancında bereketin artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada mermer merdiven çıkmak girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mermer merdiven görmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz mermer merdiven görmek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments