Rüyada mermer merdiven görmek

Rüyada mermer merdiven görmek atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, büyük aksilikler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mermer merdiven gördüyseniz:

  • Küçük gayretlerle büyük şeyler kazanabilirsiniz.

Rüyada mermerden merdiven görmek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine inanılır.

Rüyada beyaz mermer merdiven görmek rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine inanılır.

Rüyada mermer merdivenden inmek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada mermer merdiven yıkamak yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mermer merdivenden çıkmak kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mermer merdiven çıkmak iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına işaret eder.

Rüyada mermer merdiven silmek umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, helal ekmek yeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mermer merdiven görmek sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments