Rüyada mermer merdiven çıkmak

Rüyada mermer merdiven çıkmak kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, işlerin çığırından çıkacağına, işlerinde kara geçeceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mermer merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size oldukça mantıksız görünen adımlar atma veya açıklamalar yapma eğiliminde olabilirler.

Rüyada mermer merdiven çıkmak hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada mermer merdivenden çıkmak hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına yorulur.

Rüyada mermer merdiven silmek yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz mermer merdiven görmek bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada mermer merdiven görmek atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada mermer merdiven yıkamak bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına işaret etmektedir.

Rüyada mermerden merdiven görmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mermer merdivenden inmek büyük kazançlar elde edileceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments