Rüyada mermer merdiven silmek

Rüyada mermer merdiven silmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, mutluluk dolu haberler alacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, maddi anlamda feraha ermeye, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına delalet eder.

Rüyada mermer merdiven silmek gördüyseniz:

  • Sizi sevmeyen ya da sizin sevmediğiniz bir kimseye karşı harakete geçmeniz olasıdır.

Rüyada mermer merdiven silmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, kendisi ile gururlanacağına işaret eder.

Rüyada mermer silmek istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mermer merdiven çıkmak elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine rivayet eder.

Rüyada mermer merdivenden çıkmak kırgınların barışacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz mermer merdiven görmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, hayır getirecek işlere girileceğine işarettir.

Rüyada mermer merdiven görmek ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada mermerden merdiven görmek zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine tabir olunur.

Rüyada mermer merdivenden inmek dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments