Rüyada mermer merdivenden inmek

Rüyada mermer merdivenden inmek yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, küs kimselerin barışacağına, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada mermer merdivenden inmek gördüyseniz:

  • Başkaları tarafından size sıkıntı veriliyor, onlardan uzaklaşın veya sorunlarını taşımayın.

Rüyada mermer merdivenden inmek toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, bunun şans olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mermer merdiven çıkmak vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine inanılır.

Rüyada beyaz mermer merdiven görmek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına işarettir.

Rüyada mermerden merdiven görmek her anlamda güçleneceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada mermer merdiven görmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada mermer merdiven yıkamak rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mermer merdiven silmek her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına inanılır.

Rüyada mermer merdivenden çıkmak hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments