Rüyada sivil subay görmek

Rüyada sivil subay görmek eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına inanılır.

Rüyada sivil subay gördüyseniz:

  • Şimdiye kadar sorunsuz ilerleyen bazı iş ya da projelerde aksilikler yaşanırken, bir diğeri ivme kazanabilir.

Rüyada sivil subay görmek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, işe gösterilen ilginin artacağına delalet eder.

Rüyada sivil polisle konuşmak dertlerinin dermanına kavuşacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada sivil asker görmek üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, kötü halinden eser kalmayacağına delalettir.

Rüyada sivil komutan görmek hayırla yad etmeye, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine delalettir.

Rüyada okula sivil gitmek iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına yorulur.

Rüyada sivil general görmek işlerinin baltalanacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine yorulur.

Rüyada sivil polis olmak sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada kendini sivil polis olarak görmek geniş bir ev satın alacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments