Rüyada köpeğin ayağını yaladığını görmek

Rüyada köpeğin ayağını yaladığını görmek onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, birikim yapılacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada köpeğin ayağını yaladığını gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan kişilere göre değil, aklınıza göre hareket etmelisiniz.

Rüyada köpeğin ayağını yaladığını görmek uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine yorulur.

Rüyada ayak parmağı yalamak mutluluk dolu bir döneme girileceğine, makamının yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadın ayağı yalamak sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına rivayet eder.

Rüyada ayak yalamak bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine işarettir.

Rüyada birinin ayağını yalamak çok hayırlı işlere atılacağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına rivayet eder.

Rüyada köpeğin elini yaladığını görmek başı sıkışmış kişilere destek olacağına, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine tabir olunur.

Rüyada köpek yaladığını görmek hayata karşı cesaretini kıracağına, canını ve malını hiçe sayacağına inanılır.

Rüyada köpeğin yaladığını görmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments