Rüyada ayak parmağı yalamak

Rüyada ayak parmağı yalamak çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, hayatının alt üst olacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak parmağı yalamak gördüyseniz:

  • Yaptıkları şeyler ne kadar mantıktan uzak olsa da uyarıdan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada ayak parmağı yalamak mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına inanılır.

Rüyada başkasının parmağını yalamak eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmak yalamak çok fazla zarara sebep olmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine delalettir.

Rüyada parmağını yalamak güzel ve mutlu günler yaşayacağına, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine işaret eder.

Rüyada parmaklarını yalamak bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına delalettir.

Rüyada kadın ayağı yalamak aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin ayağını yalamak emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, varlıklı kimse olacağına delalettir.

Rüyada ayak yalamak yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments