Rüyada birinin ayağını yalamak

Rüyada birinin ayağını yalamak iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine delalettir.

Rüyada birinin ayağını yalamak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde duygularınızı ifade edebilmeniz çok zordur.

Rüyada köpeğin ayağını yaladığını görmek sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine inanılır.

Rüyada birinin ayağını yalamak mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak yalamak yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kadın ayağı yalamak hastalıklarını yenmeyi başaracağına, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına işaret eder.

Rüyada ayak parmağı yalamak hasretliklerin bir araya geleceğine, büyük ve önemli bir kimse olacağına işaret eder.

Rüyada erkek uzvu yalamak maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine delalet eder.

Rüyada parmağını yalamak resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedi yaladığını görmek eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments