Rüyada köpeğin elini yaladığını görmek

Rüyada köpeğin elini yaladığını görmek biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, sorunlarının allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, yeni alanlara yöneleceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpeğin elini yaladığını gördüyseniz:

  • Ani kararlar almayın.

Rüyada köpeğin elini yaladığını görmek gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine rivayet eder.

Rüyada köpeğin yüzünü yaladığını görmek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpek yaladığını görmek keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğin yaladığını görmek sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, üzücü olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünü köpek yaladığını görmek kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpeğin ayağını yaladığını görmek sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, çok bereketli zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada el yalamak kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada elini yalamak dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments