Rüyada ayak yalamak

Rüyada ayak yalamak zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayak yalamak gördüyseniz:

  • Belli plan veya düzelemeler esnasında iş birliğine yatkın olmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada kadın ayağı yalamak hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak parmağı yalamak korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak yalamak ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, alın ter ile ekmeğini kazanacağına tabir olunur.

Rüyada birinin ayağını yalamak iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, olumsuz olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada köpeğin ayağını yaladığını görmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına alamet eder.

Rüyada yanak yalamak takdir edilen kişi olacağına, uğradığı zararların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada toz şeker yalamak sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada elini yalamak hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments