Rüyada kadın ayağı yalamak

Rüyada kadın ayağı yalamak sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına inanılır.

Rüyada kadın ayağı yalamak gördüyseniz:

  • Belli bir amacınızı gerçekleştirmek için vitesi yükseltebilirsiniz.

Rüyada kadın ayağı yalamak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine alamet eder.

Rüyada köpeğin ayağını yaladığını görmek hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine rivayet eder.

Rüyada birinin ayağını yalamak sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayak yalamak engellerin ortadan kalkacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına işarettir.

Rüyada ayak parmağı yalamak mutluluk ve huzur elde edeceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadın memesi yalamak alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, miras konularında sıkıntılar çıkacağına işaret eder.

Rüyada kadının organını yalamak şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadını yalamak yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments