Rüyada asansörden boşluğa düşmek

Rüyada asansörden boşluğa düşmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, üzüleceğine ve ağlayacağına, mesleğinde çok başarılı olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına alamet eder.

Rüyada asansörden boşluğa düşmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin işlerinize karışmasını veya size sözle müdahale etmesini engelleyebilirsiniz.

Rüyada asansörden boşluğa düşmek çok büyük kısmetler elde edileceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına delalettir.

Rüyada asansörün boşluğuna düşmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine rivayet eder.

Rüyada asansör boşluğuna düşmek çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asansör boşluğu görmek şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, başı sıkışanın derdine çare bulacağına işarettir.

Rüyada asansör boşluğunda kalmak içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine delalet eder.

Rüyada asansör boşluğuna düştüğünü görmek mevki makam sahibi olunacağına, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına işaret eder.

Rüyada merdiven boşluğundan düşmek bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına delalet eder.

Rüyada karanlık boşluğa düşmek olmayacak hayallere kapılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments