Rüyada asansör boşluğuna düşmek

Rüyada asansör boşluğuna düşmek çok büyük kısmetlere sahip olacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, tazeleneceğine, kısmetsizlik yaşayacağına delalettir.

Rüyada asansör boşluğuna düşmek gördüyseniz:

  • Bazı aksilikler veya rötarlar olsa da kısa bir seyahat olumlu yönde değişikliklere neden olabilir.

Rüyada asansörden boşluğa düşmek tasaların ve üzüntülerin biteceğine, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada asansör boşluğuna düşmek iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada asansörün boşluğuna düşmek günahlarının affedileceğine, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada asansör boşluğuna düştüğünü görmek kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada asansör boşluğu görmek yakında işlerinin aksayacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına işaret eder.

Rüyada asansör boşluğunda kalmak güzel günlerin kapıda olacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına alamet eder.

Rüyada bir boşluğa düşmek başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada merdiven boşluğuna düşmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, bereket ve zenginlik sahibi olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments