Rüyada karanlık boşluğa düşmek

Rüyada karanlık boşluğa düşmek işlerin düzgün gideceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, düşmanından uzak olacağına, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlık boşluğa düşmek gördüyseniz:

  • Dışarıdan bakıldığında güzel bir resim veren fikir, plan ya da projeler asında içten içe içinizi kemiriyor olabilir.

Rüyada karanlık boşluğa düşmek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine tabir olunur.

Rüyada asansörün boşluğuna düşmek iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, sorunların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada merdiven boşluğundan düşmek hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada asansör boşluğuna düşmek aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada bi boşluğa düşmek mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada merdivenden boşluğa düşmek işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına rivayet eder.

Rüyada uzay boşluğuna düşmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir boşluğa düşmek yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments