Rüyada asansörün boşluğuna düşmek

Rüyada asansörün boşluğuna düşmek çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada asansörün boşluğuna düşmek gördüyseniz:

  • Çok fazla şey üstlenmek veya gereğinden fazla işle uğraşma ihtiyacı duymak sakıncalı olabilir.

Rüyada asansörün boşluğuna düşmek saygın biri haline geleceğine, toplum içindeki değerinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada asansörden boşluğa düşmek eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada asansör boşluğuna düşmek yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada asansör boşluğuna düştüğünü görmek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına alamet eder.

Rüyada asansör boşluğu görmek her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, başarılı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asansör boşluğunda kalmak çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada uçurumdan boşluğa düşmek hayırlı bir eşe, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada karanlık boşluğa düşmek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments