Rüyada asansör boşluğu görmek

Rüyada asansör boşluğu görmek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, işinin aksayacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, gerginliğin biteceğine, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, düşmanların çok üzüleceğine alamet eder.

Rüyada asansör boşluğu gördüyseniz:

  • Yaptığınız işlerden zevk almayı başarabilecek ruh yapısındasınız.

Rüyada asansör boşluğu görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, bereket ve huzur geleceğine delalettir.

Rüyada asansörden boşluğa düşmek hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada asansör boşluğuna düşmek parasının ve malının çoğalacağına, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına işaret eder.

Rüyada asansör boşluğuna düştüğünü görmek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına işarettir.

Rüyada asansörün boşluğuna düşmek bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına tabir olunur.

Rüyada asansör boşluğunda kalmak her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada apartman boşluğuna düşmek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına işarettir.

Rüyada boşluğa düştüğünü görmek sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, ferahlayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments