Rüyada asansör boşluğunda kalmak

Rüyada asansör boşluğunda kalmak aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, fenalıkta bulunmaya, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada asansör boşluğunda kalmak gördüyseniz:

  • Zaman geçirme biçiminiz yakınınızdaki bazı kişilerin şikayetlerine neden olabilir.

Rüyada asansör boşluğunda kalmak kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına işaret eder.

Rüyada asansör boşluğu görmek kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına delalet eder.

Rüyada asansör boşluğuna düştüğünü görmek afiyette giden düzeninden olacağına, kendisini allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına rivayet eder.

Rüyada asansör boşluğuna düşmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine alamet eder.

Rüyada asansörden boşluğa düşmek sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına yorulur.

Rüyada asansörün boşluğuna düşmek isteklerinin gerçekleşeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada apartman boşluğuna düşmek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir boşluğa düşmek şansın ve kısmetin de açık olacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments