Rüyada merdiven boşluğundan düşmek

Rüyada merdiven boşluğundan düşmek beklenilen takdiri alacağına, kısa bir kırgınlık yaşanacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada merdiven boşluğundan düşmek gördüyseniz:

  • Biraz romantizm aşk hayatınıza iyi gelebilir.

Rüyada merdiven boşluğundan düşmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına yorulur.

Rüyada merdivenden boşluğa düşmek hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına delalettir.

Rüyada merdiven boşluğuna düşmek yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdiven boşluğu görmek şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına rivayet eder.

Rüyada merdiven boşluğundan atlamak yarınlarına umutla bakacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada asansör boşluğuna düşmek kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sonsuz boşluğa düşmek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına rivayet eder.

Rüyada bir boşluğa düşmek üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments