Rüyada kızı alnından öpmek

Rüyada kızı alnından öpmek iyiye ve güzel olana ulaşacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada kızı alnından öpmek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan şanslısınız.İşinizle ilgili önemli bir gelişme olabilir.

Rüyada kızı alnından öpmek önemli bir makama terfi alacağına, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kızı alnından öpmek alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin alnından öpmek çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine alamet eder.

Rüyada erkeği alnından öpmek iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına işaret eder.

Rüyada birinin alnından öpmek tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine delalettir.

Rüyada birini alnından öpmek yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sabırla hayatına devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşini alnından öpmek çok zor şeylerle karşılaşacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin alnından öpmek beklentilerin hızla gerçek olacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments