Rüyada bir kızı alnından öpmek

Rüyada bir kızı alnından öpmek hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, gözyaşlarının dineceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, hayatını ailesine adayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kızı alnından öpmek gördüyseniz:

  • Size memnuniyet verebilecek olan birçok olayla karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada bir kızı alnından öpmek daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına delalettir.

Rüyada kızı alnından öpmek bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkeği alnından öpmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin alnından öpmek rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi alnından öpmek yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada bir kadını alnından öpmek verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelini alnından öpmek hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine rivayet eder.

Rüyada ölüyü alnından öpmek güç ve para kaybedeceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments