Rüyada kiraz fidesi dikmek

Rüyada kiraz fidesi dikmek bir sebeple işsiz kalınacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, yardımcı olmayacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada kiraz fidesi dikmek gördüyseniz:

  • Aile içindeki bir eşya veya para ile ilgili bir tartışmaya girebilirsin.

Rüyada kiraz fidesi dikmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kiraz fidesi görmek kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, işlerinizin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üzüm fidesi dikmek şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada domates fidesi dikmek dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, büyük başarılara işlere imza atılacağına inanılır.

Rüyada fasulye fidesi dikmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine yorulur.

Rüyada lahana fidesi dikmek çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada elma fidesi dikmek kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine delalet etmektedir.

Rüyada incir fidesi dikmek güç, kudret ve iman sahip olacağına, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments