Rüyada kiraz fidesi görmek

Rüyada kiraz fidesi görmek çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada kiraz fidesi gördüyseniz:

  • Sizi kötü duruma sokmak isteyen ya da seçimlerinizi eleştiren kişileri ciddiye almamalısınız.

Rüyada kiraz fidesi görmek bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada kiraz fidesi dikmek talihin yüze güleceğine, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine alamet eder.

Rüyada maydanoz fidesi görmek uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil fide görmek aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına tabir olunur.

Rüyada saksıda fide görmek elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bahçeye fide dikmek sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine delalet eder.

Rüyada fındık fidesi görmek bol rızık sahibi olunacağına, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine işaret eder.

Rüyada marul fidesi dikmek torunlarına dahi yeteceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments