Rüyada elma fidesi dikmek

Rüyada elma fidesi dikmek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elma fidesi dikmek gördüyseniz:

  • Karşılaştığınız olumsuzlukların en önemli sebeplerinden biri aşırı titiz davranmanızdır.

Rüyada elma fidesi dikmek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, unvan sahibi olacağına inanılır.

Rüyada lahana fidesi dikmek iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, tatsız sözlerin de unutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çilek fidesi dikmek hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, rakiplerine büyük fark atacağına delalet eder.

Rüyada kabak fidesi dikmek fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, rahatlık ve ferahlık bulacağına inanılır.

Rüyada salatalık fidesi dikmek yeni bir araba satın alınacağına, allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kiraz fidesi dikmek kariyerinde aşama kaydedeceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada zeytin fidesi dikmek rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına alamet eder.

Rüyada patlıcan fidesi dikmek her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments