Rüyada incir fidesi dikmek

Rüyada incir fidesi dikmek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, parasız günler geçireceğine, çok kötü günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada incir fidesi dikmek gördüyseniz:

  • Size söz verilen birşeyi elde edebilmek için esaslı bir mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada incir fidesi dikmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına delalet etmektedir.

Rüyada salatalık fidesi dikmek makamının sarsılmayacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına rivayet eder.

Rüyada fide dikmek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tütün fidesi dikmek uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, sözleri tutulacağına alamet eder.

Rüyada üzüm fidesi dikmek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, neşesini ve huzurunu yitireceğine işarettir.

Rüyada elma fidesi dikmek günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada bahçeye fide dikmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, malının da eksilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada patlıcan fidesi dikmek yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments