Rüyada üzüm fidesi dikmek

Rüyada üzüm fidesi dikmek maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, eşi ile arasının açılacağına, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, emeklerinin yarıda kalacağına, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine delalet eder.

Rüyada üzüm fidesi dikmek gördüyseniz:

  • Hayattan daha fazla şey almak istiyorsunuz.

Rüyada üzüm fidesi dikmek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada fasulye fidesi dikmek girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada domates fidesi dikmek kendisini çok rahatsız hissedeceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada bahçeye fide dikmek yaşamındaki engellerin kalkacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada tütün fidesi dikmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada elma fidesi dikmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, takdir edilen kişi olacağına işaret eder.

Rüyada patlıcan fidesi dikmek fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına tabir olunur.

Rüyada marul fidesi dikmek artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments