Rüyada fasulye fidesi dikmek

Rüyada fasulye fidesi dikmek eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, başarılara yeni başarılar katılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fasulye fidesi dikmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda güvensizlik hissetseniz bile, bunu diğerlerinin görmemesi gerektiğini unutmamalısınız.

Rüyada fasulye fidesi dikmek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil fasulye fidesi görmek hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına delalettir.

Rüyada fasulye fidesi görmek fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, hayatında yeni bir döneme başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada domates fidesi dikmek uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada sebze fidesi dikmek ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına yorulur.

Rüyada kiraz fidesi dikmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına inanılır.

Rüyada incir fidesi dikmek yokluk nedir bilmeyeceğine, eğlenceli günler geçireceğine yorulur.

Rüyada ağaç fidesi dikmek başkasının hakkına göz dikileceğine, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments