Rüyada lahana fidesi dikmek

Rüyada lahana fidesi dikmek hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, büyük bir gelir toplayacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına, her şeyin gönlünce olacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada lahana fidesi dikmek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinize güvenin, işleri kendi başınıza halledebilirsiniz.

Rüyada lahana fidesi dikmek yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, esenliği bulacağına işarettir.

Rüyada lahana fidesi görmek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına inanılır.

Rüyada yeşil biber fidesi dikmek bunalımlı günler geçirileceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına rivayet eder.

Rüyada domates fidesi dikmek beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çiçek fidesi dikmek kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına yorulur.

Rüyada bahçeye fide dikmek hayal edilen şeylere kavuşulacağına, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada marul fidesi dikmek her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tütün fidesi dikmek kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments