Rüyada beyaz kertenkele görmek

Rüyada beyaz kertenkele görmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, hüsrana uğrayacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, hayatının çok daha kolay hale geleceğine, rakiplerin oyununa gelineceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada beyaz kertenkele gördüyseniz:

  • Nasıl olsa şikayetleriniz hiçbirşeyi etkilemiyor bari kendinize sorun etmeyin.

Rüyada beyaz kertenkele öldürmek düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına işarettir.

Rüyada beyaz kertenkele görmek yolunda devam edeceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına yorulmaktadır.

Rüyada evinde kertenkele görmek müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, hayırlı gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yatakta kertenkele görmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kertenkele ölüsü görmek rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına delalettir.

Rüyada yılan kertenkele görmek rahat ettirecek bir işe girileceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına işarettir.

Rüyada turuncu kertenkele görmek kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine delalettir.

Rüyada yeşil renkte kertenkele görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments