Rüyada yılan kertenkele görmek

Rüyada yılan kertenkele görmek alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, herkesin önünde olacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, çoluk çocuğundan zarar göreceğine işarettir.

Rüyada yılan kertenkele gördüyseniz:

  • Biraz dinlenmeye ya da farklı şeylerle vakit geçirmeye ihtiyacınız var.

Rüyada yılan kertenkele görmek zor durumların sona ereceğine, bahtının ve geleceğinin açık olacağına rivayet eder.

Rüyada yılan ve kertenkele görmek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kertenkele görmek zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine tabir olunur.

Rüyada yatağın içinde kertenkele görmek başarısızlığa düşeceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavanda kertenkele görmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuyruksuz kertenkele görmek huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü kertenkele görmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, düzenin bozulacağına alamet eder.

Rüyada kertenkele sürüsü görmek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments