Rüyada yatakta kertenkele görmek

Rüyada yatakta kertenkele görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, kırgınların barışacağına, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada yatakta kertenkele gördüyseniz:

  • Ne beklediğinizi açıkça belirtmeniz aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde hoş gelişmelere veya sürprizlere neden olabilir.

Rüyada yatağın içinde kertenkele görmek musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatakta kertenkele görmek yaşadığı bir rahatsızlıktan allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada yatağın altında kertenkele görmek alın terinin karşılığını alacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına yorulur.

Rüyada kırmızı kertenkele görmek büyük adımlar atacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine rivayet eder.

Rüyada birçok kertenkele görmek sağlıklı ve zinde olacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına işarettir.

Rüyada kertenkele sevmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada pembe kertenkele görmek çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, işsizseniz işe gireceğinize alamet eder.

Rüyada fare kertenkele görmek buna rağmen kazanç getireceğine, haksızlığa uğranacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments