Rüyada kertenkele sürüsü görmek

Rüyada kertenkele sürüsü görmek kavgaların biteceğine, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına alamet eder.

Rüyada kertenkele sürüsü gördüyseniz:

  • Çocuklarınız olsun ya da olmasın sizden yaşça genç kimselerle fikir ayrılıklarınız olabilir.

Rüyada kertenkele sürüsü görmek aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, o masumların bedduasını alacağına rivayet eder.

Rüyada bir sürü kertenkele görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz kertenkele görmek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil renkte kertenkele görmek ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, ettiği duaların allah katında kabul göreceğine inanılır.

Rüyada kertenkele yumurtası görmek insanlar arasında yüceleceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada zehirli kertenkele görmek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada kertenkeleden kaçmak parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, makam edineceğine, itibar kazanacağına inanılır.

Rüyada fare ve kertenkele görmek kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments