Rüyada küçük kertenkele görmek

Rüyada küçük kertenkele görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aksi takdirde çaresiz kalacağına, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına yorulur.

Rüyada küçük kertenkele gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız kişilerden yeni teklifler ya da öneriler alabilirsiniz.

Rüyada küçük kertenkele görmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına işarettir.

Rüyada küçük yeşil kertenkele görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada yavru kertenkele görmek kazancının da artacağına, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına tabir olunur.

Rüyada fare kertenkele görmek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada evde kertenkele görmek sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil büyük kertenkele görmek sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine inanılır.

Rüyada evinde kertenkele görmek birçok dertle muhatap olacağına, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok sayıda kertenkele görmek aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments