Rüyada kertenkele yavrusu görmek

Rüyada kertenkele yavrusu görmek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada kertenkele yavrusu gördüyseniz:

  • Politik olmanızda fayda var.

Rüyada kertenkele yavrusu görmek kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, bütün maksatlarının gerçekleşmesi inanılır.

Rüyada yavru kertenkele görmek tövbelerinin allah katında karşılık göreceğine, uykusuz geceler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü kertenkele görmek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına işarettir.

Rüyada kertenkele yumurtası görmek dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına inanılır.

Rüyada evde büyük kertenkele görmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına işarettir.

Rüyada kertenkele ısırması görmek bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük kertenkele öldürmek maddi olanakların kötüleşeceğine, canla başla çalışacağına delalettir.

Rüyada yılan ve kertenkele görmek çok büyük mutluluk yaşayacağına, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments