Rüyada kendini istemeye geldiklerini görmek

Rüyada kendini istemeye geldiklerini görmek hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini istemeye geldiklerini gördüyseniz:

  • Beli bir durumdaki terslikler veya yanlışlıklar sizi rahatsız edebilir.

Rüyada birinin seni istemeye geldiğini görmek yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada seni istemeye geldiklerini görmek çok kötü günler geçireceğine, saadete ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin istemeye geldiğini görmek iyi huylar edineceğine, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin istemeye geldiğini görmek geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin istemeye geldiğini görmek kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada istemeye geldiğini görmek kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada kendini istemeye geldiğini görmek imkânlarının da genişleyeceğine, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına işarettir.

Rüyada sevdiği kişinin istemeye geldiğini görmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments