Rüyada sevdiğinin istemeye geldiğini görmek

Rüyada sevdiğinin istemeye geldiğini görmek çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, yapılan işin bol kazanç getireceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin istemeye geldiğini gördüyseniz:

  • Bazı hamlelerinizi gizlice gerçekleştirmek veya diğerlerinin işlerinize karışmasını engellemek amacında olabilirsiniz.

Rüyada sevdiğinin istemeye geldiğini görmek aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, aradığı aşkı bulacağına ve allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişinin istemeye geldiğini görmek zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına alamet eder.

Rüyada istemeye geldiğini görmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine işarettir.

Rüyada evli kadını istemeye gelmek işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine işarettir.

Rüyada beni istemeye geldiklerini görmek geç de olsa huzura erileceğine, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızı istemeye gelmek rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, kader çarkının kişiden yana döneceğine delalet eder.

Rüyada bi kızı istemeye gelmek hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine delalet eder.

Rüyada kızını istemeye geldiklerini görmek ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments