Rüyada sevdiği kişinin istemeye geldiğini görmek

Rüyada sevdiği kişinin istemeye geldiğini görmek rahatının kaçacağına, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, eğleneceğine inanılır.

Rüyada sevdiği kişinin istemeye geldiğini gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı serbest bırakmanız durumunda, diğerlerini ikna etmenizi ya da bazı konulara katılım göstermelerini sağlayabilecek harika fikirleriniz olabilir.

Rüyada sevdiği kişinin istemeye geldiğini görmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin istemeye geldiğini görmek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi istemeye gitmek üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle göz göze gelmek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişinin evine geldiğini görmek yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada sevdiği kişinin yanına geldiğini görmek iş yaşantısında hırslanacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına inanılır.

Rüyada sevdiği kişiyle göz göze gelmek gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişinin geldiğini görmek çok sayıda borca gireceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments