Rüyada seni istemeye geldiklerini görmek

Rüyada seni istemeye geldiklerini görmek kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, üzgün olacağına, iyi bir patron olacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada seni istemeye geldiklerini gördüyseniz:

  • İleride pişman olabileceğiniz ya da sözlerinizi geri almanızı gerektirebilecek durumlarla karşılaşmamak için iddialı veya abartılı konuşmaktan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada seni istemeye geldiğini görmek onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına rivayet eder.

Rüyada birinin seni istemeye geldiğini görmek kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine yorulur.

Rüyada seni istemeye geldiklerini görmek kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin seni istemediğini görmek birikimlerine büyük zarar  geleceğine, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine tabir olunur.

Rüyada seni istemeyen birini görmek evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına işarettir.

Rüyada kızı istemeye gelmek müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin istemeye geldiğini görmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşını istemeye geldiklerini görmek çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments