Rüyada sevgilinin istemeye geldiğini görmek

Rüyada sevgilinin istemeye geldiğini görmek ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin istemeye geldiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişileri eleştirirken daha nazik olmaya özel bir gayret göstermenizde fayda var.

Rüyada eski sevgilinin istemeye geldiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin istemeye geldiğini görmek sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına inanılır.

Rüyada sevgilisinin istemeye geldiğini görmek yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada evli kadını istemeye gelmek eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin istemeye geldiğini görmek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinin istemeye geldiğini görmek hayatına bolluk ve bereket geleceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını istemeye geldiklerini görmek kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bi kızı istemeye gelmek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments