Rüyada birinin seni istemeye geldiğini görmek

Rüyada birinin seni istemeye geldiğini görmek yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, evine bereketin, rahmetin ve allah’ın lütuflarının yağacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine delalettir.

Rüyada birinin seni istemeye geldiğini gördüyseniz:

  • Seyahat şanslarını veya geçmişte yaptığınızdan farklı şeylere katılma fırsatını değerlendirmelisiniz.

Rüyada seni istemeye geldiklerini görmek başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, fakir çocukları giydireceğine alamet etmektedir.

Rüyada seni istemeye geldiğini görmek hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına yorulur.

Rüyada birinin seni istemeye geldiğini görmek işlerinde verimsiz hale geleceğine, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada seni istemeyen birini görmek ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin seni istemediğini görmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızı istemeye gelmek işini büyüteceğine, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine inanılır.

Rüyada sevdiğinin istemeye geldiğini görmek dinamik ve neşeli duruma geleceğine, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği kişinin istemeye geldiğini görmek emeklerinin heba olacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments