Rüyada istemeye geldiğini görmek

Rüyada istemeye geldiğini görmek açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine inanılır.

Rüyada istemeye geldiğini gördüyseniz:

  • Çok farklı işinizin veya iş birliğinizin faydalı şekilde ilerlemeye başladığını görebilirsiniz.

Rüyada seni istemeye geldiğini görmek parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini istemeye geldiğini görmek kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine işarettir.

Rüyada kendini istemeye geldiklerini görmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, rızkının ve kazancının bol olacağına tabir olunur.

Rüyada bi kızı istemeye gelmek problemleri teker teker çözeceğine, depresyona gireceğine işaret eder.

Rüyada seni istemeye geldiklerini görmek elinin darlık görmeyeceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına tabir olunur.

Rüyada istemeye geldiğini görmek bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına delalet eder.

Rüyada evli birini istemeye gelmek işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını istemeye geldiklerini görmek kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments